2013. július 15., hétfő

Catrice Made To Stay Szemhéjfesték teszt



A nyári szortimentfrissítés (és akciózás) örömére újabb Catrice teszt jön, most a Made To Stay Hosszan Tartó Szemhéjfestékek lesznek terítéken.

A Catrice leárazás margójára - Colour Infusion Ajakfilc teszt



A Catrice a nyári szortimentfrissítés részeként meg fog válni néhány termékétől, többek között ezektől az ajakfilcektől is. Úgy gondoltam, csinálok egy tesztet, remélem segít az állvány előtt eldönteni, hogy kell-e ez a termék vagy sem. (A tovább után folytatom.)

2013. július 3., szerda

Off topic: IKEA vásárlás pánikmentesen



Nem igazán a blog témájába vág, de szerintem minden Budapest közeli ember életében egyszer el fog jönni az a pillanat, amikor bemegy az Ikeába. Épp ezért talán nem lesz haszontalan azoknak, akik nem szeretnék a saját bőrükön megtapasztalni a negatívumokat. 

A tovább után folytatom!

2013. július 2., kedd

Catrice leárazás + Inensif Eye eyeshadow és Ebelin ecset teszt


A mai napon éppen kóboroltam a Corvin Müllerben, mikor meglepődve láttam, hogy a Catrice állványon már megjelentek az akciós, 699 Ft-os jelzések. Azt hittem, később fog csak indulni, hiszen 2 napja olvastam más blogokon. Örültem a szerencsémnek, hogy szinte első lehetek, de a jókedvem rövid időn belül elszállt, mikor megláttam a termékeket...

2013. július 1., hétfő

Bourjois Rose Thé teszt

A Bourjois egy francia szépségápolási márka, mely most ünnepli a 15. születésnapját. A cég leginkább a kis kerek pirosítóiról híres, melyek közül a mai napon egyet bemutatok.