2012. február 1., szerda

Válogatott marhaságok a kozmetikumok világából

Gondolom volt már olyan, hogy valami hihetetlen baromságot láttatok a tévében, vagy újságban. Sajnos még akkor is, ha készakarva kerülöm a reklámokat, becsúszik néhány olyan információ, amitől dőlök le a székről…





„A mindennapi hajmosás során a haj vízköves lesz, ez a sampon visszaadja a fényét…” –Gratulálunk citromlé-citromsav, ezer éve ismeri minden lány, és egyébként is, minden savas elem a samponban vízkőoldó (vízkő: kalciumkarbonát, amihez ha gyenge savat adsz,feloldódik).

„A folyamat kulcslépése az exfoliálás, nézd meg mennyi koszt le tudsz szedni xy oldattal." – Az nem kosz (vicces is lenne, előtte szappannal le kell mosni a célterületet), hanem a hámsejtek teljesen koszmentes rétege némi faggyúval és zsírral. A közhiedelemmel ellentétben ez nem gyűlik fel, hanem idővel fizikai úton távozik.

„A fogad sem mosnád az ujjaiddal, miért tennéd az arcoddal?” – Talán mert a fogam zománca kicsit keményebb, mint a bőröm… Ha már itt tartunk, személy szerint nekem sokkal jobban tetszene. ha csak antiszeptikus szájvízzel kellene "fogat mosni" és nem fogkefével…

Standard szempillaspirál szöveg: A szempillák hosszabbak, dúsak, ...  lesznek. – Legyünk őszinték: A szempillaspirál nem növeszt új pillát. És nem is épít hozzá a szempillákhoz millimétereket. Annyit tud, hogy a meglévőket befestve láthatóvá teszi teljes hosszúkban, valamint ha olyan az állaga ad némi extra vastagságot, amit én inkább tömöttségnek neveznék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése